Excite

Liefde is niet te koop, doe dus aan gratis dating!

Internetdating wordt steeds populairder. Dating sites springen als paddenstoelen uit de grond. Aangezien het aantal singles alleen maar toeneemt en dit naar verwachting niet zal dalen, zal het aantal datingsites ook alleen maar groeien.Voor veel sites moet worden betaald, maar er zijn ook veel gratis dating sites te vinden. Toch moet er op veel van deze gratis dating sites wel worden betaald, zodra je een profiel wil bekijken.

Ben jij ook fanatiek aan het internetdaten, maar vind je het maar niks dat je wordt geacht om te betalen om alleen maar een profiel te kunnen keuren? Dan ben je niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de singles die aan internetdating doet zich het liefst op gratis dating sites bevindt. 'No strings attached' is hiervoor de algemeen geldende reden. Want wat als een datingsite niet het soort mensen biedt, waar jij naar op zoek bent? Stel dat blijkt dat je nadat je geld hebt overgemaakt naar een bepaald rekeningnummer, op een site bent belandt voor gescheiden mensen of alleenstaande ouders, terwijl jij nog lang niet op kinderen zit te wachten of laat staan stiefkinderen? Of wellicht geldt het juist andersom dat je op zoek bent naar iemand met meer levenservaring, maar na betaling op een site belandt met giechelende pubers. Niemand wil geld kwijt zijn aan een mismatch, net als dat niemand zin heeft om voor een mislukte afspraakje in een restaurant te betalen.

Net als liefde in het echte leven een immaterieel en dus onbetaalbaar goed is, geldt dat ook voor daten. Ga dus lekker gratis internetdaten, en mocht je toch liever voor de veilige optie willen kiezen, door voor een goed aangeschreven datingsite te betalen. Zorg dan dat je waar voor je geld krijgt en vind die leuke partner, zodat je vervolgens lekker gratis en voor niets van elkaar kan genieten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021