Excite

Betrouwbaar en gratis daten zonder registratie; is het mogelijk?

Ondanks dat Nederland vol lijkt te zitten met de zogenaamde 'happy singles' zijn er maar weinig mensen die er op zitten te wachten om alleen oud te worden. Immers, alleen is ook maar alleen. Uiteindelijk zijn we allemaal gezelschapsdieren en wie vindt het nou leuk om tegen de muur te praten?

Druk leven: zoek liefde op het web

Vanwege onze drukke levens beproeven we steeds vaker de liefde op het internet; bij datingsites kun je meteen op profielen kijken van potentiële levensgezellen. Bevallen de foto's je? Hebben jullie dezelfde hobby's en interesses? Misschien wordt het dan tijd om een chat-date te maken of wellicht elkaar in het echt op te zoeken.

Online profielen bieden veel voordelen

Het werken met de zogenaamde profielen op datingsites zorgt ervoor dat mensen worden geweerd die op één of andere manier misbruik willen maken van de online persoonlijke informatie. Verder zorgt het voor een selectie aan de poort: mensen die serieus op zoek zijn naar een relatie zullen het niet erg vinden om tijd te steken in het opbouwen van een goed profiel met leuke informatie en foto's. Vaak moet er voor deze diensten betaald worden, zodat er genoeg controle kan blijven op de inhoud van de datingsite.

Gratis online daten: een aanrader?

Als je liever niet je persoonlijke informatie wil geven of je wil gratis daten zonder de verplichte registratie, dan is een datingsite voor jou misschien niet de juiste plek om liefde te ontmoeten. Registratie heeft voor datingsites vele voordelen en het laat andere gebruikers zien dat je serieuze bedoelingen hebt. Bovendien is je slagingskans vele malen groter bij een betrouwbare, erkende website dan bij een gratis website die blijft bestaan door reclame-inkomsten van derden.

Terug naar waar het echt gebeurt

Lijkt dit alles je niks? Misschien moet je je over je angsten heenzetten en weer de kroeg induiken om de heren of dames daar te versieren. Die eerste stap kun je vermijden bij het online daten, maar je weet meteen welk vlees je in de kuip hebt en of de heer of dame in kwestie de moeite waard is voor jouw tijd. Succes!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021