Excite

Voor iedereen: gratis daten zonder betalen

Online dating is voor veel mensen een goudmijn: elke inschrijver betaalt een bepaald bedrag per maand om toegang te krijgen tot profielen. Maar dat bedrag kan soms best oplopen en betaald daten is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Wil jij gratis daten zonder betalen? Dan hebben we een aantal gratis sites voor je opgezocht, waar je zonder problemen én zonder kosten op zoek kunt gaan naar je ware prins(es).

Singles verzamelen zich bij SinglesPlace.nl

Een van de meest bekende sites waar je gratis kunt daten zonder te betalen is SinglesPlace.nl. Deze vrolijk opgezette site is zowel voor mannen als vrouwen toegankelijk. Je kunt hier berichtjes sturen, datingnieuws volgen, chatten met leuke singles en zelfs aan webcamdating doen. Helemaal voordelig, want dat bespaart je ook heel wat cafébezoekjes. Via de webcam kun je namelijk eerst eens een keertje proefdraaien! Inschrijven is zoals gezegd gratis en toegankelijk voor iedereen die single is. De site richt zich zowel op Nederland als op België.

Knus met Knuz

Ook een aanrader is Knuz.nl. Ook hier kun je namelijk helemaal gratis daten. Knuz.nl heeft inmiddels al tienduizenden leden, zowel mannen als vrouwen. Je kunt je hier gratis inschrijven en wordt dan beloond met een volledig lidmaatschap. Geen verplichtingen, geen kosten en geen beperkingen in functionaliteiten. Het leuke van Knuz is dat deze site ook mobiel bereikbaar is. Je kunt het daten of zoeken naar een partner dus gewoon door laten gaan op je mobiele telefoon, met behulp van de gratis app!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021