Excite

Het proberen waard: gratis daten via internet

Daten is leuk, maar het kost ook veel tijd. Als je veel werkt of bijvoorbeeld kinderen hebt, kun je die tijd niet altijd missen. Gelukkig is er dan ook nog gratis daten via internet. Het enige dat je dan nodig hebt, is een computer met internet. Je kunt dan daten op het moment dat het jou uitkomt. En komt het een keer tot een 'echt' afspraakje? Dan kun je dat aanpassen aan jouw agenda.

Geen addertjes onder het gras

Als er één ding opvallend is aan gratis daten via internet, is dat het heel vaak niet gratis is. Veel sites promoten het gratis daten, maar als je dan uiteindelijk echt gebruik wilt maken van de mogelijkheden van de site, dan moet je toch betalen. Dat is niet het geval bij Relatiefront.nl. Op deze website kun je je helemaal gratis inschrijven. Dat je even goed een mooie kans van slagen hebt, blijkt wel uit het feit dat zich meer dan 20.000 vrijgezellen hebben ingeschreven. Ook zijn er al honderden matches gemaakt via de site.

Yellowdate

Wie zich inschrijft op meerdere sites, heeft natuurlijk meer kans om een partner tegen te komen. Meld je daarom ook gerust aan bij Yellowdate. Deze website is eveneens volledig gratis. Je kunt je gratis inschrijven, je krijgt gratis toegang tot profielen van andere leden en je kunt onbeperkt berichten sturen aan mensen die je leuk vindt. Ook het ontvangen van berichtjes kan onbeperkt en is helemaal gratis. Als leuke extra service krijg je ook nog eens regelmatig een mail met mogelijke matches!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020