Excite

Gratis breipatronen downloaden: een aantal tips

Het is prettig om met je handen bezig te zijn. Zeker als het resultaat vervolgens iets is dat je nog goed kunt gebruiken ook. Wat dat betreft is breien een heerlijke hobby: je bent lekker bezig en aan het einde van de rit heb je een paar lekkere sokken, een heerlijke sjaal of misschien wel een mooie trui. Zo geniet je er eigenlijk twee keer van. Maar helaas kan breien best duur zijn; de wol is wel te doen, maar de breipatronen kunnen behoorlijk aan de prijs zijn. Daarom helpen wij je met gratis breipatronen downloaden!

Hobbydoos

Als je toegang hebt tot internet, dan kun je heel veel gratis breipatronen downloaden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Hobbydoos.nl. Hier vind je niet alleen breipatronen, maar ook lessen, breisteken, haaksteken en andere informatie over haken en breien. Allemaal gratis beschikbaar! De breipatronen die je hier kunt downloaden zijn bijvoorbeeld voor een mooie tas, een bolero, een damesvest of een mooie muts. Tip: zet deze website bij je favorieten, want de patronen op de site worden regelmatig aangevuld.

Patronen voor iedereen

Ook via Breienmetplezier.nl kun je veel gratis breipatronen downloaden. Het leuke van deze patronen is dat ze ook eigenlijk voor het hele gezin zijn. Van voetballogo's tot beelden die bekend zijn van de tv en van vlaggen tot Pokémon. Ook veel dieren, Disneyfiguren en voertuigen vind je hier omgezet in een mooi patroon. Download niet alleen het patroon, maar noteer ook even hoeveel steken en naalden er nodig zijn. Dan hoef je niet steeds weer de website erbij te pakken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021