Excite

Bij welke winkels kun je een gratis baby kado krijgen?

Ben je zwanger of ken je iemand die in verwachting is? Dan kan je bij verschillende winkels een gratis baby kado aanvragen en ophalen. De meeste winkels gebruiken de gratis baby kado's om reclame te maken, maar dit betekent niet dat je er niks aan hebt. Behalve reclame zitten er ook allerlei handige spullen in, zoals luiers, verzorgingsproducten en kortingsbonnen. Welke gratis baby kado's kan je krijgen?

Felicitas zwanger- en babybox

Felicitas is een initiatief van de Etos en Jonge gezinnen. Het gratis baby kado bestaat uit twee dozen. Eén doos kan je tijdens de zwangerschap ophalen bij de Etos en de ander krijg je na de bevalling. Je kan de dozen heel gemakkelijk aanvragen via de site van de Etos of Jonge gezinnen.

De blije doos

Een ander gratis baby kado is de blije doos. Behalve een goed gevulde doos tijdens je zwangerschap en na je bevalling, krijg je ook nog eens tot de eerste verjaardag van je kind het tijdschrift Wij Jonge Ouders. Je kan de blije doos ophalen bij de Prénatal. Kijk op www.deblijedoos.nl om het gratis baby kado aan te vragen.

Kruidvat

Ook bij het Kruidvat krijg je een gratis baby kado. Dit kado bestaat uit een tas met allerlei spullen van het huismerk van het Kruidvat, denk bijvoorbeeld aan luiers en billendoekjes. Om het kado te ontvangen, zul je de voordeelkaart van het Kruidvat bij een winkel moeten ophalen. Deze moet je registreren op de site, waarna je vanzelf een uitnodiging krijgt om de tas op te halen.

Babypoint

Babypoint is een webshop gespecialiseerd in allerhande babyspullen zoals babyfoons. Via de homepage kan je heel gemakkelijk een gratis baby kado aanvragen.

Supermarkten met gratis baby kado's

Bij verschillende supermarkten kan je gratis baby kado's krijgen. Deze kado's kan je na de bevalling ophalen. Het enige dat je hoeft te doen, is het geboortekaartje in te leveren. Let er wel op dat dit vaak binnen enkele weken moet gebeuren! Supermarkten waarbij je een gratis baby kado krijgt zijn bijvoorbeeld C1000, Plus en Jan Linders.

Tot slot

Het is altijd leuk om gratis kado's te krijgen. Je kan de kado's zelf aanvragen, maar het is misschien ook een leuk idee om een andere aanstaande moeder te verrassen! Ben je op zoek naar leuke en originele baby kado's? Lees dan verder voor leuke en originele kado's.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021