Excite

Verstuur eens een grappige valentijnskaart!

Een grappige valentijnskaart lijkt misschien niet direct bij het romantische aspect van Valentijn te horen. Toch is Valentijnsdag ook een dag voor grappige kaarten. Laat je gevoel voor humor zien en stuur dit jaar eens een grappige valentijnskaart.

Waar kun je ze vinden?

Als je zoekt op valentijnskaart, dan zul je op veel websites terechtkomen waar je e-cards en echte kaarten kunt versturen. De meeste kaarten zijn daarbij wel erg lief. Om meteen de grappige kaarten te kunnen bekijken, kun je op onder andere Hallmark.nl doorklikken naar de categorie Valentijn - comic. Hier vind je behalve een paar romantisch getekende kaarten vooral grappige valentijnskaarten. Ook de kaarten van Hoops & Yoyo zijn een aanrader. Deze zijn behalve grappig ook vaak nog romantisch. Zo heb je het beste van romantiek en humor in één kaart!

Zelf een kaart maken

Als je je ideale grappige valentijnskaart niet kunt vinden, dan heb je de optie om er zelf eentje te maken. Ben je niet zo handig met fotobewerkingsprogramma's? Op kaartje2go en greetz.nl kun je bestaande kaarten personaliseren. Voeg je eigen grappige teksten toe aan de afbeelding en verstuur vervolgens je kaart. Je kunt ook je eigen foto's toevoegen en de kaart helemaal persoonlijk maken.

Een grappige tekst

Geen inspiratie voor leuke teksten? Geen nood - je kunt hiervoor terecht bij leukespreuk.nl. Kies voor het linkje 'liefde' en vind hier grappige, lieve spreuken die je voor je valentijnskaart kunt gebruiken. Een beetje van jezelf en een beetje van internet! Tip: onder het kopje 'reclame' staan ook geschikte teksten, zoals: 'Je bent net Rivella, een beetje vreemd maar wel lekker.' Helemaal leuk als je Valentijn van Rivella houdt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020