Excite

Geef grappige trouwkaarten cadeau!

Grappige trouwkaarten worden als een stuk origineler gezien als de standaardkaarten die je bij een huwelijk of trouwdagviering geeft. Iedereen kent tenslotte de uitdrukking: 'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd'. Maar hoe doe je inspiratie op?

Grappige online trouwkaarten en zelf trouwkaarten maken

Kun je het gelukkige paar niet zelf feliciteren? Je kunt gelukkig genoeg grappige trouwkaarten online vinden. Zoek bijvoorbeeld eens tussen de kaarten van Greetz.nl. Je kunt ook een blanco kaart uitzoeken en online naar leuke teksten of oneliners zoeken. Een handige site is leukespreuk.nl. Hier vind je leuke zinnen en teksten. Maak zelf een kaart van de foto van het stel en zet daar een leuke tekstwolk met tekst in. Bij een stel wat veel op internet zit bijvoorbeeld: 'Weg met Google, ik heb jou.'

Grappige Engelstalige trouwkaarten

Tegenwoordig spreken veel mensen goed Engels. Kijk daarom voor je grappige trouwkaarten ook eens op uncookedlandthestore.com. Onder het kopje 'wedding' vind je simpele kaarten met hilarische teksten. Een voorbeeld? I'm so glad you found happiness in another person en not other things like booze or smack. De teksten zijn vormgegeven als een gedicht. Waarschuwing: sommige teksten zijn op het randje en alleen geschikt voor mensen met veel humor. Je hebt er verder geanimeerde e-cards.

Grappige ideeën voor trouwkaarten

Wil je extra origineel zijn, dan kun je grappige cadeaus geven bij je trouwkaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een peperplant of flesje Tabasco voor een 'pittig' huwelijk? Ook leuk: zoek een foto van twee baby's en plak daar in een fotoprogramma de hoofden van het gelukkig stel op, zodat ze kunnen zien hoe toekomstige kinderen eruit komen te zien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021