Excite

Trouwen: op zoek naar een goedkope trouwkaart

Je hebt samen met je partner besloten om in het huwelijksbootje te stappen. Het blijde nieuws hebben jullie verkondigd aan familieleden en vrienden en nu wil je ze nog uitnodigen met een leuk kaartje voor de bruiloft. Hieronder vind je een aantal suggesties om op zoek te gaan naar een leuke, maar goedkope trouwkaart.

Zelf je eigen trouwkaart ontwerpen en laten drukken

Een voordelige manier van trouwkaarten maken, is om zelf een kaart te ontwerpen en te laten drukken. Via internet zijn er talloze drukkerijen te vinden die voor lage prijzen drukwerk aanbieden en indien gewenst deze ook versturen. Stel je trouwkaart samen met afbeeldingen, achtergrondtekst, of met eigen foto's. Heeft je huwelijksfeest een uniek thema? Dan is het een leuk idee om bijpassende trouwkaarten te laten printen of drukken. De stijl van de kaart kun je dan ook terug laten komen in de menukaart of bedankjes.

Trouwkaart helemaal zelf maken

Wil je echt niet te veel geld uitgeven aan trouwkaarten? Dan kun je ze ook helemaal zelf maken. Versier basic kaarten met printjes, stickers, sjablonen, tekeningen, lintjes, stof en ga zo maar door. Ben je handig met een fotobewerkingssoftware, zoals Photoshop? Wees uniek en creatief! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Gebruik je netwerk

Je hebt vast wel familieleden, vrienden of kennissen die je een handje kunnen helpen. Wellicht heeft een vriend een eigen drukkerij of is de buurman wel heel goed met Photoshop. Kijk eens kritisch rond. Hier kun je namelijk flink wat geld mee besparen! Als bedankje kun je lekkere bonbons of een bos bloemen cadeau geven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021