Excite

Zelf goedkope speeltoestellen aanschaffen

Met vriendjes in de speeltuin spelen is natuurlijk ontzettend leuk, maar niet iedereen heeft een speeltuin in de buurt. Bovendien zijn speeltuinen allang niet meer alleen plekken waar kinderen spelen, maar vormen ze regelmatig ook een ontmoetingsplek voor jongeren of een hangplek voor ouderen. Reden te meer om zelf eens na te denken over een speeltuin in de eigen tuin. Aan goedkope speeltoestellen in ieder geval geen gebrek; die kun je op verschillende plekken online kopen.

Voor handige klussers

Echt goedkope speeltoestellen zijn natuurlijk de toestellen die je zelf bouwt. Als je best wat in elkaar kunt zetten, maar geen ervaren timmerman of -vrouw bent, dan kun je terecht bij Houthandel Van Gelder. Dit bedrijf verkoopt namelijk speeltoestellen die zelf in elkaar gezet kunnen worden. Alles is al op maat gemaakt en wordt in een net pakket geleverd. Met behulp van de bijgeleverde handleiding zet je alles binnen een mum van tijd in elkaar en kunnen je kinderen volop spelen. De producten van Van Gelder zijn uitvoerig gecontroleerd en getest en voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Kant en klaar

Als klussen niet echt je ding is, dan kun je de website van Ver&Sier bezoeken. Dit bedrijf verkoopt kwalitatief goede speeltoestellen en levert ze zelfs bij je af. Het bedrijf mikt vooral op een zeer goede kwaliteit en hoge mate van veiligheid. Geen toestellen die na een paar jaar kapot zijn, maar toestellen die tijdenlang mee gaan en al die tijd ook garant staan voor optimaal speelplezier. Veel van de geleverde producten voldoen ruim aan de wettelijke normen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020