Excite

Overzicht goedkope leningen voor alleenstaanden

Alleen zijn is niet altijd makkelijk; je staat er vaak - letterlijk - alleen voor. Waar je binnen een gezin bijvoorbeeld nog bepaalde onverwachte kosten kunt delen, zul je daar als alleenstaande zelf iets op moeten vinden. Het liefst niet te duur, want de afbetaling moet je natuurlijk óók zelf regelen. Wij geven je een overzicht van goedkope leningen voor alleenstaanden.

BKR-registratie

Echt goedkope leningen voor alleenstaanden krijg je eigenlijk alleen als je geen BKR-registratie hebt. Dat betekent dat je niet geregistreerd staat als wanbetaler of notoire lener. Gaat het echt een keer om een incident en hoef je normaal gesproken nooit geld te lenen, dan is de kans op een BKR-registratie niet zo heel groot. Als je echter wel vaker problemen hebt met betalen, dan is de kans groot dat je wel geregistreerd staat. Je kunt dan niet bij de bekende leenbedrijven - of de bank - lenen, maar bent aangewezen op bedrijven die een woekerrente rekenen. Het is verstandig om hier alleen mee in zee te gaan als het echt niet anders kan én als je zeker weet dat je de betaling binnen korte tijd kunt regelen. Anders help je jezelf vaak alleen maar verder in de problemen.

Lenen voor je huis

Heeft de lening die je zoekt te maken met een kostenpost voor je huis? Dan is er nog een mogelijkheid, als je denkt aan goedkope leningen voor alleenstaanden. Je kunt dan eventueel je hypotheek wat uitbreiden. Hiervoor moet je contact opnemen met de bank. Je betaalt soms wat extra kosten én je moet natuurlijk de hypotheekrente over het geleende bedrag betalen. Dat is echter lager dan op veel 'gewone' leningen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021