Excite

Hoe vind ik leuke en goedkope kinderschoentjes?

Het is natuurlijk leuk om je kinderen altijd 'to the nines' aan te kleden, maar je zult al snel merken dat dat eigenlijk niet te betalen is. Kinderen in de groei groeien zo snel uit hun kleding, dat je blij mag zijn als dit een heel seizoen mee gaat. Steeds weer nieuwe kleding kopen - en helemaal als je ook nog voor merken gaat - is niet te betalen. En dan hebben we het nog niet eens over schoenen. Met dat laatste kun je flink besparen als je voor goedkope kinderschoentjes gaat. Die kunnen ook prima functioneren én heel leuk zijn!

Struin langs de uitverkoop

Als je gaat voor goedkope kinderschoentjes, dan wil dat niet automatisch zeggen dat je inlevert op kwaliteit. Je kunt namelijk goedkope schoenen kopen of dure schoenen kopen die vanwege de uitverkoop inmiddels bijna gratis zijn. Dat laatste vind je vooral op momenten dat de nieuwe collectie er weer aankomt. Daar kun je in de winkel altijd even naar vragen. Online uitverkoop shoppen kan ook, kijk bijvoorbeeld eens bij Limango.nl. Ook bij Zalando.nl zijn kinderschoenen verkrijgbaar. Het handige hierbij is dat de verzending gratis is en je ruim twee maanden de tijd hebt om te kijken of de schoenen goed passen. Is dat niet het geval, dan stuur je ze gratis terug.

Kijk voor tweedehands

Een alternatief is kijken voor tweedehands schoenen. Juist voor kinderen is dat handig, omdat de oorspronkelijke dragers ze waarschijnlijk ook maar één seizoen hebben aangehad. Als dat al het geval is, want op sites als Marktplaats.nl kun je ook heel vaak spiksplinternieuwe items vinden!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020