Excite

Hoe vind je goedkope kinderbedden?

Kinderen die in de groei zijn hebben (veel) meer slaap nodig dan volwassenen. Een goed bed is daarom erg belangrijk. Helaas groeien kinderen die in de groei zijn ook nog eens en vaak gaat dat behoorlijk vlot. Het is dus zaak om de ideale balans te vinden tussen de prijs en de kwaliteit van het bed. Goedkope kinderbedden kun je op allerlei plaatsen vinden, van de Zweedse meubelgigant tot bij de tweedehandswinkel.

IKEA: veel keuze in alle prijsklassen

Een bedrijf dat al jarenlang werkt met een groot assortiment en goede prijzen is het Zweedse IKEA. Ben je op zoek naar een goedkoop bed voor je zoon of dochter, sla dan ook zeker deze meubelgigant niet over. Het goedkoopste bedframe dat IKEA aanbiedt is de FJELLSE, dat al voor 25 euro in een mooi pakketje mee naar huis mag. Natuurlijk heeft de IKEA ook stapelbedden in het assortiment, zoals de MYDAL. Voor iets minder dan 100 euro slapen twee kinderen heerlijk.

Bespaar nog meer geld door tweedehands te kopen

Wil je nog meer geld besparen, denk dan ook eens aan de kringloopwinkel of Marktplaats. Een tweedehands bed hoeft namelijk niet onder te doen voor een nieuwe. Zolang het frame nog nieuw is en de bedbodem nog vrij van schade slaapt een gebruikt bed net zo goed als een nieuwe. Vooral op Marktplaats kom je vaak koopjes tegen. Het geld dat je bespaart kun je eventueel weer investeren in de aanschaf van een beter matras of beddengoed.

Beknibbel niet teveel

Hoewel de kosten van een bed natuurlijk belangrijk zijn, is het nog belangrijker dat je kind goed slaapt. Een bed van slechte kwaliteit heeft niet alleen een negatief effect op de nachtrust, maar is waarschijnlijk ook nog eens binnen de kortste keren aan vervanging toe. Bespaar dus, maar doe het wel met je verstand!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020