Excite

Pas op met goedkope concertkaartjes

Pas op met goedkope concertkaartjes

Is een concertkaartje ergens te koop voor een veel lagere prijs dan de normale verkoopprijs? Dan is het verstandig om goed op te letten. Vaak betekent dit dat er iets aan de hand is. De ticket kan bijvoorbeeld vervalst zijn of je krijgt helemaal geen ticket thuisgestuurd. Je zou niet de eerste zijn die denkt een ticket gekocht te hebben om vervolgens niet naar binnen te mogen bij het concert.

Let op bij Marktplaats

"Ik heb een concertkaartje gekocht, maar ik kan helaas niet gaan. Daarom verkoop ik het kaartje voor x euro." Dit soort advertenties zie je geregeld op Marktplaats. De vraag is vaak: waarom worden de tickets van vaak al uitverkochte kaartjes goedkoper dan de vraagprijs aangeboden? In veel gevallen is het zo: klinkt het alsof het te mooi is om waar te zijn? Dan is dit ook vaak het geval. Wees kritisch en pas heel erg op bij tickets die op Marktplaats worden aangeboden. Eventueel kun je besluiten een concertkaartje persoonlijk op te halen bij de persoon die het verkoopt.

Veilige verkoopadressen

Koop je concertkaarten alleen bij de bekende voorverkoopadressen. Op de sites livenation.nl en ticketmaster.nl kun je concertkaartjes veilig bestellen. Ook kun je vaak op de sites van concertzalen de tickets bestellen. Dit is eveneens betrouwbaar. Op de sites van veel concertzalen en festivals staat ook vaak vermeld waar je de tickets zoal kunt kopen. Deze plekken zijn ook allemaal betrouwbaar. Neem geen risico en besteed liever iets meer, zodat je zeker weet dat het concert doorgaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020