Excite

Leuke en goedkope cadeaus voor mannen

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een man, maar zit je krap bij kas? Lees dan hieronder een aantal ideeën voor goedkope cadeaus voor mannen.

Agenda

Vergeet hij altijd zijn afspraken? Koop een stijlvolle agenda! Ze zijn er in verschillende prijsklassen, designs, kleuren en maten. Schrijf meteen een afspraak voor jullie tweeën om wat te gaan eten of drinken.

Boekenbon

Er is uiteraard zoveel keuze aan boeken, waarom dan geen boekenbon cadeau geven aan de man in kwestie? Zo kan hij zelf een leuk boek uitkiezen.

Boxershort

Een leuke verrassing voor je geliefde is een mooie boxershort. Ga voor een opvallend printje of grappige tekst!

Geinige gadgets

Meeste mannen zijn gek op geinige gadgets. Denk aan een doodnormale sleutel die flesjes open kan maken of een aansteker die een stroomschok geeft.

Portemonnee

Een portemonnee is een item dat velen dagelijks bij zich hebben. Geef hem daarom een mooie portemonnee als cadeau. Steek er eventueel een leuke foto of een geldbriefje in.

Snoeppot

Is hij een echte snoeperd? Ga voor een goedgevulde snoeppot met allerlei snoepgoed, zoals gemengde of Engelse drop, winegums, zuurtjes en lolly's. Lekker en goedkoop!

Telefoonhoes

Een fraai vormgegeven telefoonhoesje is ideaal om het mobieltje te beschermen tegen water, vocht en krassen. Daarnaast is het ook leuk om als cadeau te geven en het is niet eens zo duur! Check eerst wel even de formaat van zijn mobiel.

Zelfgebakken lekkernijen

Verras hem met zelfgebakken lekkernijen, zoals cupcakes, muffins, koekjes, zoete broodjes of een smeuïge taart. Serveer ze in een mooi doosje, trommel, taartplateau of strik er een leuk lintje omheen. Er gaat niets boven een persoonlijk cadeau dat je helemaal zelf hebt gemaakt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021