Excite

Sla je slag met goedkope babyschoentjes

Aanstaande moeders kunnen het beamen: er is weinig zo leuk dan winkelen voor baby's. Dat begint al tijdens de zwangerschap en stopt dan voorlopig echt niet meer. Babykleding kan echter ook duur zijn, zeker babyschoentjes. Daarom kun je vast wel wat tips gebruiken voor goedkope babyschoentjes. Dan kun je meer doen met je budget en wordt het shoppen alleen maar leuker!

Bestel online

De makkelijkste en snelste manier om leuke en goedkope babyschoentjes te kopen, is natuurlijk online shoppen. Via Baby-dump.nl bijvoorbeeld. Baby-dump is een outlet winkel met allemaal babyspulletjes. Je kunt hier terecht voor complete babykamers, maar ook voor babyschoentjes, kleding en andere producten. De prijzen liggen standaard ver onder de adviesprijzen, wat Baby-dump tot een mooi alternatief maakt. Ook leuk: de website heeft ook een eigen basic collectie die comfortabel en betaalbaar is. Geen baby zou daartegen durven protesteren!

Ga voor tweedehands

Het is misschien even wennen, maar tweedehands aanschaffen is ook een mooie manier om goedkope babyschoentjes te scoren. Baby's groeien snel uit hun kleding en andere moeders hebben natuurlijk datzelfde probleem. Door tweedehands te kopen - en eventueel weer te verkopen - bespaar je jezelf veel geld. Als je via Marktplaats koopt kun je het beste voor kledingpakketten gaan, dan betaal je relatief de minste verzendkosten. Als je de kringloopwinkel bezoekt kun je natuurlijk ook dingen per stuk kopen. Ook rommelmarkten bieden vaak veel aanbod in babykleding en babyschoentjes. Daar is bovendien nog wel wat ruimte om te onderhandelen, waardoor je uiteindelijk nog meer waar voor je geld kunt krijgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018