Excite

Waar kun je de goedkoopste ballonvaart maken?

Een ballonvaart is een bijzondere ervaring. Je vaart door de lucht terwijl je geniet van het uitzicht. Er zijn veel verschillende opstapplaatsen in Nederland, zodat het in de meeste gevallen mogelijk is om in je eigen omgeving een ballonvaart te maken. Een ballonvaart kost gemiddeld rond de 160 euro per persoon, maar dit kan goedkoper!

Tips voor het maken van de goedkoopste ballonvaart

Aanbiedingen

Er zijn verschillende tips om een goedkope ballonvaart te maken. Zo hebben de meeste aanbieders zogeheten last minute aanbiedingen. Wanneer er nog een plek is in een luchtballon, dan kun je voor een klein prijsje mee. Wanneer je graag een goedkope ballonvaart wilt, houd dan de verschillende sites in de gaten om te zien welke last minute aanbiedingen er zijn.

Groepsuitje

Een andere optie is door een ballonvaart te boeken met meerdere personen. Je krijgt korting naarmate je meerdere tickets bestelt. Dit kan oplopen tot een korting van 30 euro per persoon!

Tijdstip

Een ballonvaart wordt over het algemeen 's ochtends of 's avonds gemaakt. Het is goedkoper om 's ochtends een ballonvaart te maken. Gemiddeld genomen is dit 30 euro goedkoper dan een avondvaart.

Goedkoopste ballonvaart

Er zijn verschillende aanbieders die een ballonvaart aanbieden. Er is onderling weinig prijsverschil. Twee punten waar je op kunt letten zijn de opstapplaats en de verschillende aanbiedingen.

Greetzz-ballonvaart.nl is één van de goedkoopste aanbieders van een ballonvaart. Kinderen kunnen vanaf 99 euro mee in de luchtballon, terwijl volwassenen vanaf 120 euro mee mogen.

Ook bij Ballonvaren.com kun je een goedkope ballonvaart boeken. Een ochtendvaart kost bijvoorbeeld maar 135 euro persoon.

Een derde mogelijkheid is Basballonvaart.nl. Een pluspunt van Basballonvaart.nl is dat je voor een scherpe prijs een privé ballonvaart kunt maken. Vanaf 11 personen betaal je maar 135 euro per persoon!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021