Excite

Een goedkoop voetbalshirt koop je in het buitenland

Goedkoop voetbalshirt

Voetballiefhebbers zijn vaak verzot op allerlei club items zoals sjaals en voetbalshirts. En het is natuurlijk helemaal speciaal als je voetbalshirts hebt van bijzondere landen. Een groot voordeel: deze shirts kunnen heel goedkoop zijn. Ken jij iemand die veel reist? Vraag dan of hij of zij een voetbalshirt voor je meeneemt! Je bent dan al voor een paar euro klaar. Makkelijk dus!

Voorbeeldprijzen

Een voetbalshirt in het land Guatemala is bijvoorbeeld omgerekend in euro's slechts 8 tot 10 euro. Je hebt dan een shirt van Guatemala zelf, maar ze hebben in sommige winkels ook shirts van bijvoorbeeld Spanje en soms zelfs voetbalclubs uit Nederland. Hier moet je wel beter voor zoeken. In buurland Honduras koop je shirts van omgerekend 7 tot 9 euro. Ook in andere landen kan het erg goedkoop zijn. Wie bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika reist kan veel shirts tegenkomen die nog ter promotie zijn van het afgelopen WK. Of ga je naar Brazilië? Dat is pas echt een voetballand, maar omdat de prijzen daar omgerekend sowieso een stuk lager zijn dan bij ons, is ook dit prima betaalbaar. Let wel op als je op zoek gaat naar goedkope voetbalshirts, want onvermijdelijk is er heel veel namaak te vinden.

Online bestellen

Ken je niemand die zulke verre reizen maakt, maar wil je toch goedkoop aan bepaalde voetbalshirts komen? Dan kun je ze online bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens op Ebay. Hier kun je bieden op de shirts en bepaal je dus zelf hoeveel je betaalt voor een voetbalshirt. Houd hierbij echter wel rekening met de verzendkosten. Een shirt online bestellen betekent dat het ook verzonden moet worden. Afhankelijk van waar het vandaan komt, kunnen deze kosten dus behoorlijk hoog oplopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021