Excite

Een goedkoop trouwkleed vinden

Een gewone jurk kopen

Een goedkoop trouwkleed vinden in een winkel is niet simpel. Een bruidsjurk nieuw kopen is meestal heel duur, zeker als je het in een echte trouwwinkel koopt. Niet iedereen hoeft een echte trouwjurk. Wanneer je rond dagen als Kerst trouwt, dan hangt in veel winkels feestkleding. Je kunt ervoor kiezen om een gewone jurk te kopen en deze te dragen op je bruiloft. Daarbij kun je wel kiezen voor dure schoenen. Als je de bruiloft low-budget wil houden, dan ga je natuurlijk ook voor goedkopere schoenen.

Huren

Je kunt een heleboel kleding huren bij verschillende bedrijven door heel Nederland. Trouwjurken zijn ook heel gemakkelijk te huren. Huren hoeft overigens niet heel goedkoop te zijn. Dit ligt aan je eisen, maar als je een jurk van een designer aan wil, dan kan huren wel relatief voordelig zijn.

Tweedehands

Op veilingsites worden heel wat trouwjurken verkocht, want eens de dag over is hecht niet iedereen even veel waarde aan de jurk meer. Ook zijn er vrouwen die de jurk verkopen omdat hij niet meer past. Koop je een tweedehands jurk dan is het altijd verstandig om de jurk te laten stomen.

Zelf maken

Als je handig bent, kun je een bruidsjurk zelf maken. Je kunt een jurk vanaf een patroon maken. Als je erg handig bent, kun je de jurk ook zelf ontwerpen. Als je zelf niet handig bent, kun je toch een jurk laten maken. Heb je een kennis in de buurt die goed kan naaien? Vraag dan aan hem of haar om een jurk te maken of kijk rond op internet naar naaisters.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021