Excite

Zo kun je goedkoop kinderschoenen kopen!

Als kinderen in de groei zijn, dan mag je in je handjes knijpen als ze hun kleding of schoenen een heel seizoen kunnen dragen. Omdat de meeste ouders het echter niet zo goed treffen, hebben wij wat tips voor je verzameld om goedkoop kinderschoenen te kopen.

Gebruik internet

Een mooie manier om goedkoop kinderschoenen te kopen is door internet te gebruiken. Veel online winkels kunnen hun schoenen veel voordeliger aanbieden, omdat ze geen showroom hebben. Vaak is er niet eens een winkelpand waarvoor veel huur moet worden betaald. Dit scheelt behoorlijk in de ondernemerskosten en betekent lage prijzen voor de consument. Let ook altijd goed op de aanbiedingen; tenminste twee keer per jaar, in januari en september, wordt er flink uitverkocht en kunnen kortingen oplopen tot 70 procent. Leuke en betaalbare online schoenenwinkels zijn Ishoe.nl, Zalando.nl en Goedkope-merkschoenen.com.

Shop op Marktplaats of bij de Kringloop

Inmiddels is het kopen van tweedehands schoenen of kleding niet sneu meer, maar vooral heel duurzaam. Maak gebruik van deze trend en gun schoenen een tweede leven. Is je kind er uiteindelijk weer uitgegroeid? Dan kun je ze weer afgeven bij de kringloopwinkel of ze zelf via Marktplaats verkopen. De volle prijs zul je er niet voor krijgen, maar die heb je er zelf toch ook niet voor betaald. Ook handig: laat in je omgeving weten dat je nog schoenen zoekt en geef aan wat je er eventueel voor terug kunt geven. Voor hetzelfde geld zitten andere ouders hier ook mee en kun je een mooie ruilhandel opzetten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021