Excite

Supercadeau: goedkoop een ballonvaart maken

Als je denkt aan een belevingscadeau, dan zul je ongetwijfeld al snel visioenen krijgen van een onbetaalbaar cadeau. Maar dat hoeft niet. Je kunt namelijk ook goedkoop een ballonvaart maken. Dat is heel voordelig, maar het is wel een onvergetelijk cadeau. Bovendien kan zo'n tocht meestal ook met meerdere personen gemaakt worden. Je kunt er dan zelf ook van meegenieten. Uiteraard moet je dit vooraf wel overleggen en controleren of er niet per persoon betaald moet worden.

Opstijgen in heel Nederland

Echt goedkoop een ballonvaart maken kan bijvoorbeeld via Greetzz Ballonvaarten. Hier kun je al een tocht maken vanaf €99. De kosten zijn afhankelijk van de opstijglocatie. Die locaties zijn overal in Nederland te vinden: van Roermond tot Apeldoorn, van Rotterdam tot Thorn en van Tilburg tot Joure. In elke provincie is tenminste één locatie te vinden. Je zit er dus altijd in de buurt. Je kunt de tickets direct bestellen, of je koopt een cadeaubon, die op een gewenst moment door de ontvanger ingeleverd kan worden.

Nationale Ballonvaart Bon

Nog voordeliger ballonvaren? Dan moet je vooral eens kijken op Nationaleballonvaartbon.nl. Deze bon kun je al vanaf €25 kopen en vervolgens cadeau geven of zelf inleveren bij één van de deelnemende bedrijven. Het is ook mogelijk om een VIP-bon te kopen, waarvoor je een volledig verzorgde trip krijgt. Ook leuk is de Duo-bon; die is voor twee personen te gebruiken. Denk er wel aan dat de bonnen nooit inwisselbaar zijn voor geld en dat ze niet altijd over te dragen zijn aan anderen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020