Excite

Genieten van je vrijgezellenfeest

Het is een goede traditie dat er een vrijgezellenfeest voor je wordt georganiseerd voordat je gaat trouwen. Maar hoe pak je zoiets aan?

Zorg ervoor dat je in ieder geval met z’n tweeën bent als je een vrijgezellenfeest gaan organiseren. Vele handen maken licht werk, en vaak doe je met z’n tweeën meer ideeën op. Zorg dat je op tijd begint, veel zaken moeten maanden van te voren al gereserveerd worden. Vraag voor alles wat je bespreekt overigens een schriftelijke bevestiging. Nodig een gezellige groep mensen uit, wees niet bang om mensen die feesten doorgaans weten te verpesten door alcoholmisbruik niet uit te nodigen. Goede vriend of niet, een vrijgezellenfeest hoort een succes te worden.

Laat mensen die op het feest komen vooraf betalen. Dit voorkomt dat je zelf grote bedragen voor moet schieten als je iets gaat ondernemen. Houd wel rekening met het budget, een vage kennis die je toch wilt uitnodigen zal misschien minder voor een dergelijk feest overhebben dan een innige vriend. Probeer origineel te zijn in de dingen die je wilt gaan doen tijdens het feest. De eeuwenoude stripper die de vrijgezel betrekt bij het spel terwijl het op video wordt opgenomen is nu wel een beetje passé.

Indien alles rond is en het feest kan beginnen zorg er dan zeker voor dat het feest niet uit de hand gaat lopen. Het is juist de bedoeling dat het voor de vrijgezel een onvergetelijke dag wordt waar jaren later nog over gesproken zal worden!

Afbeelding: Flickr account chadmagiera

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020