Excite

Geen pijn in je maag dankzij een professionele trouwfotograaf

Je wilt natuurlijk dat je bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Zowel voor jezelf als voor je gasten wil je ervoor zorgen dat ze de dag van hun leven hebben. Om dat later allemaal nog eens terug te kunnen zien is het verstandig een professionele fotograaf in te huren die de hele dag foto’s maakt.

Alles is geregeld; van de auto tot de locatie. Ook de fotograaf die een dag meegaat voor prachtige foto’s, vormt een belangrijk onderdeel van je bruiloft. Maak vooraf een afspraak met een fotograaf en geef aan wat je wensen zijn. Probeer dan ook te kijken of hij of zij een beetje aanvoelt wat je precies zoekt in een fotograaf. Het is wel zo prettig dat de foto’s helemaal naar wens zijn! Voel je geen klik? Kijk dan gewoon even verder.

Je kunt er voor kiezen om alleen portretfoto’s te laten maken, maar de fotograaf kan ook de hele dag mee. Indien je budget toereikend is, is het zeker aan te raden prachtige foto’s van de gehele dag te laten maken. De meeste fotografen bieden een volledige service; na een paar weken kun je de foto’s in een prachtig boek ophalen.

Zorg dat je duidelijke afspraken maakt, en vraag om een schriftelijke bevestiging van de afspraken omtrent prijs en wensen. Kijk ook direct of een fotograaf lid is van een bond, dit kan helpen mocht je toch in conflict komen.

Afbeelding: Flickr account AF-Photography

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021