Excite

Geef hem eens een leuk cadeau

Er zijn genoeg cadeaus die je aan een man kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan gereedschap. Veel mannen vinden het leuk om te klussen, dus gereedschap is bijna altijd wel een cadeau dat ze kunnen waarderen. Eventueel kun je ook een cadeaubon geven, bijvoorbeeld als je niet precies weet wat hij al heeft.

Een geurtje doet het niet alleen bij vrouwen goed, maar ook bij mannen. Probeer uit te zoeken wat zijn favoriete geurtje is. Je kunt ook kiezen voor een ander verzorgingsproduct, zoals gel, douchegel of scheerschuim. Weet je niet precies wat hij lekker vindt? Dan kan een cadeaubon natuurlijk ook altijd.

Nog leuker zijn persoonlijke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick waar zijn naam of zelfs een foto van hem op gedrukt staat. Een andere foto, bijvoorbeeld van zijn kind of partner kan natuurlijk ook in de smaak vallen. Een persoonlijke mok is ook leuk om te geven, bijvoorbeeld met zijn foto en een grappige tekst erbij.

Probeer altijd goed te bedenken wat bij hem past. Wat voor een type is hij en wat zijn zijn interesses? Probeer ook creatief te zijn in het cadeau wat je hem geeft. Dit zal hij zeker waarderen. Eventueel kun je ook aan familie of vrienden van hem vragen wat hij wilt hebben, of aan hem zelf een verlanglijstje vragen. Zo weet je zeker dat je een leuk cadeau hebt om hem te geven.

Afbeelding: Flickr account fsse-info

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021