Excite

Geef een caeaubon!

Bijna iedere winkel heeft wel cadeaubonnen die je kunt geven. Leuk is bijvoorbeeld om een boekenbon of muziekbon te geven. Hiermee kan iemand zelf iets leuks uitkiezen. Of geef een cadeaubon voor een kledingwinkel. Voor vrouwen kan het ook een leuk idee zijn om een bon van de Hunkermoller te geven. Het is natuurlijk ook een idee om een cadeaubon van een winkel te geven waar je van alles kunt vinden, zoals HEMA, V&D en Blokker. Ook heel bekend is natuurlijk de Irischeque. Deze kun je inleveren bij erg veel winkels, maar ook bijvoorbeeld bij dierentuinen of musea.

Een cadeaubon kun je ook geven voor een dagje uit. Er zijn cadeaubonnen voor bezienswaardigheden in Nederland. Je kunt ook een cadeaubon geven voor een overnachting in een hotel of een verwendagje bij de sauna. Ook kun je een bon geven die geschikt is voor een etentje.

Er zijn dus erg veel soorten cadeaubonnen die je kunt geven. Vaak komen ze ook nog in een leuke enveloppe of verpakking. Sommige bonnen hebben ook het uiterlijk dat speciaal is voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, verjaardag of nieuwe woning. Kies ook voor een cadeaubon. Het is een leuker cadeau dan een enveloppe met geld en je weet tenminste zeker dat het goed besteed wordt.

Afbeelding: Flickr account free-stock

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021