Excite

Een Gamma tuinbank van uitstekende prijs en kwaliteit

We zien onze tuin steeds meer als een verlengstuk van onze leef- en woonruimte. Tuinmeubelen nemen daarbij een belangrijke plaats in. Bij het kiezen van tuinmeubelen, kun je onmogelijk voorbij aan doe-het-zelver Gamma.

Alle modellen, materialen en prijzen

Een gamma tuinbank is een echte aanwinst voor de tuin. Een duurzaam materiaal met een aangepast onderhoud, laat je vele jaren zorgeloos genieten. Teakhout en Bankari zijn veel gebruikte materialen. Een houten tuinbank zal onder invloed van het zonnelicht verkleuren, maar bij teakhout verloopt dit erg langzaam. Bankari, een harde en duurzame houtsoort, is bestand tegen alle weersomstandigheden en resistent tegen slijtage en verrotting. Ceder is op zijn beurt een zachte houtsoort, maar toch duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Wie iets apart wil kiest voor steigerhout, een bijzonder onderhoudsvriendelijke houtsoort. Jaarlijks schoonmaken met een speciale wax is ruimschoots voldoende. De Engelse tuinbank is erg populair, maar de loungebank en de loveseat zijn eveneens erg in trek.

Budgetvriendelijk

Gamma heeft tuinbanken in alle prijsklassen. De prijsbreker is ongetwijfeld de Rimini tuinbank in hard eucalyptushout met afmetingen van  120 x 62 x 91, voor 49,50 euro. De Gamma tuinbank Osaka uit zwart gevlochten kunststof van 122 x 41 x 41, heb je voor 99 euro. Het neusje van de zalm is de stijlvolle Hurghada tuinbank in duurzaam teakhout van 150 x 68 x 90. Deze koop je voor 225 euro.

Tuinbank zelf bouwen

Gamma zou Gamma niet zijn, moest het geen bouwpakketten aanbieden voor een tuinbank in alle soorten materialen. Tuinscherm- of schuttinghout is het voordeligste alternatief en een gedetailleerd bouwplan wordt meegeleverd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020