Excite

Fouten op de eerste date

Heb je een leuke man of vrouw ontmoet? Dan wil je natuurlijk graag meer dan alleen een eerste date. Probeer daarom deze fouten op de eerste date te vermijden. Zo heb je achteraf in ieder geval geen spijt!

Te hoge verwachtingen

De grootste fout die zowel mannen als vrouwen maken op hun eerste date, is het hebben van te hoge verwachtingen. Nu kan het geen kwaad om je voor te bereiden op een leuke avond, maar hou er rekening mee dat de echte prins(es) op het witte paard niet bestaan. Wees dus realistisch in je verwachtingen en in je eigen indruk. Overschat jezelf niet, wees respectvol naar je date en laat je eisenlijstje thuis. Met te hoge verwachtingen kan een eerste date alleen maar tegenvallen.

Foute date kleding en make-up

Tijdens een date wil je indruk maken, maar dat doe je niet door foute date kleding en make-up. Het is belangrijk dat je uiterlijk weergeeft wie jij echt bent. Dat doe je niet door kleding en make-up te dragen die je normaal niet zou aanraken. Kies voor een simpele, maar casual look. Het beste scoor je met kleding waar jij te prettig en sexy in voelt. Dat zal namelijk ook het gevoel zijn dat je overbrengt tijdens je afspraakje. Kies voor een lekkere parfum (met mate) en kleed je niet té bloot. Pas eventueel je kleding aan afhankelijk van de locatie. Een kort jurkje bij het poolen of bowlen is een absolute no go.

Fout gespreksonderwerpen

De grootste fouten op een eerste date hebben te maken met rare gespreksonderwerpen. Probeer daarom altijd positief te blijven. Wij zetten de ergste gespreksonderwerpen voor je op een rijtje. Lees en leer!

  • - Gesprekken over je ex of erger: hoeveel je date op je ex lijkt.
  • - Jaloers gedrag: vragen met wie je date aan het sms'en is, of wie die knappe man of vrouw is die op Facebook zo vaak voorbij komt.
  • - Wil je kinderen? Hoe zie jouw perfecte bruiloft eruit? Wil je mijn ouders ontmoeten? Vragen over een toekomst samen horen niet thuis op een eerste date
  • - Onderwerpen als nare ziektes die je hebt gehad, littekens of - berg je - geslachtsziektes. Nee, nee, nee.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020