Excite

Fotocadeaus van Blokker voor een leuke herinnering

Via internet kun je vele fotocadeaus van Blokker bestellen. Je kunt in de webwinkel jouw mooiste foto op canvas laten afdrukken, zodat je een prachtig schilderij voor aan de muur hebt. De canvasdoeken kunnen zo groot zijn als je zelf maar wilt. Van een klein formaat van 20x30 cm tot een doek van wel 140x140 cm. Tevens zijn er doeken te verkrijgen die geschikt zijn voor in de tuin.

Maar Blokker heeft nog veel meer fotocadeaus via de webshop. Wat denk je bijvoorbeeld van een fotopuzzel? Het standaardformaat van de puzzel is 20x30 cm, maar je hebt de keuze uit twee verschillende aantal stukjes. Zo kun je gaan voor een puzzel van 40 stukjes of een van 117 stukjes. Daarmee is de puzzel een geschikt cadeau voor zowel kinderen als volwassenen.

Een T-shirt als fotocadeau kun je ook bij Blokker bestellen. Ze hebben meerdere T-shirts, van verschillende soorten kwaliteit. Voor iemand die graag sport, kun je een foto laten afdrukken op een shirt van vochtregulerend micropolyester. De shirts van gewoon katoen zijn er behalve in volwassenmaten, ook in enkele maten voor kinderen. Daarnaast kun je kiezen voor een polo met foto-opdruk.

Dit zijn niet alle fotocadeaus van Blokker. Ze hebben ontzettend veel keuze. Je kunt een foto laten drukken op een muismat, een mok, een tas of onderzetters. Bij alle cadeaus staat precies aangegeven hoe groot de minimale foto moet zijn en tevens wat het optimale formaat voor het beste resultaat is. Dit verschilt per product. Ook de levertijd verschilt per fotocadeau.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jeffedoe

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020