Excite

Unieke fotocadeaus van Blokker!

Een uniek verjaardagcadeautje regelen is niet altijd makkelijk. Tegenwoordig hebben veel mensen alles al en als ze iets niet hebben, dan halen ze het wel. Bovendien is het soms moeilijk om te weten wat iemand echt leuk vindt, zonder dat je terecht komt bij cadeaus die bij lange na niet binnen je budget vallen. Een goede oplossing? De fotocadeaus van Blokker.

Altijd verrassend

De fotocadeaus van Blokker zijn verrassend. Het gaat in principe om heel eenvoudige dingen, echte gebruiksvoorwerpen. Denk aan een wenskaart, een kalender, een poster, en fotoalbum, een foto op canvas of een mok. Via internet kun je het hele assortiment bekijken en ook nog direct iets bestellen. Het leuke van de fotocadeaus van Blokker is dat je er elke foto op kunt zetten die je wilt. Een leuke foto van jullie samen bijvoorbeeld of iets met huisdieren of iets dat te maken heeft met de favoriete sport van de jarige. Kies niet alleen de foto met zorg uit, maar ook het artikel. Voor iemand die veel op kantoor werkt, kan een muismat of een mok bijvoorbeeld heel leuk zijn, terwijl iemand die veel op de weg zit misschien meer heeft aan een tas of een sleutelhanger.

Levertijd

Heb je tussen de fotocadeaus van Blokker je favoriete item gevonden en ben je ook uit de keuze voor je foto? Dan kun je bestellen. Doe dit op tijd, want de levertijd op dit soort fotoproducten is vaak vrij lang. Houd rekening met een beetje extra speling, zodat je zeker weet dat je je cadeau op tijd in huis hebt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021