Excite

Een fotocadeau online bij Blokker bestellen

Blokker

Als je op zoek bent naar een origineel fotocadeau om iemand mee te verrassen, begin je zoektocht dan online bij Blokker. Via de website van Blokker kun je bij de fotoservice komen, waar je de keus hebt uit verschillende fotocadeaus. Wil je bijvoorbeeld een foto laten afdrukken op een t-shirt? Dat kan! Maar het is tevens mogelijk om een foto te laten drukken op een petje, een mok of een tas. Wil je het nog origineler? Ook dat is natuurlijk mogelijk bij Blokker. Druk bijvoorbeeld je favoriete foto af op een puzzel of muismat.

Foto

Het leukste aan een fotocadeau van Blokker is dat je zelf je eigen foto kunt gebruiken. Besteed veel zorg aan het uitzoeken van de foto. Je wil natuurlijk de allerleukste foto afdrukken om cadeau te geven, maar let daarbij op dat de foto scherp is en groot genoeg. Voor de verschillende cadeaus zijn verschillende afmetingen van foto's nodig. Die kun je op de website vinden. Zo is het optimale formaat voor onderzetters 1050 x 1050 pixels. Maar wil je een foto op een schooltas afdrukken, dan is het minimale formaat voor de foto 1565 x 2067 pixels. Nog beter is het om een foto uit te kiezen van 3130 x 4134 pixels. Bekijk dus goed de gestelde eisen voor je je fotocadeau gaat bestellen bij Blokker.

Bestellen

Wanneer je jouw ultieme fotocadeau gaat bestellen, krijg je de keus om één foto met of zonder tekst te plaatsen. Je kunt er echter ook voor kiezen om een collage van foto's te maken. Een collage is pas echt mooi als de foto over een groot oppervlak afgedrukt wordt. Bij een onderzetter heb je kans dat de verschillende foto's van de collage wel erg klein worden. Je hebt verschillende mogelijkheden om de foto's te uploaden. Dat kan één voor één, maar ook meerdere in een keer. Daarvoor moet je wel Java geïnstalleerd hebben op je computer. Ziet je cadeau eruit zoals jij het in gedachten hebt? Dan kun je overgaan tot het daadwerkelijke bestellen. Daarvoor moet wel je een account aanmaken. Binnen 7 tot 11 werkdagen heb je dan je fotocadeau in huis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020