Excite

Tekenen dat je slimmmer bent dan gemiddeld

Heb jij je wel eens afgevraagd of je een beetje beter bent dan de rest? Heb je jezelf wel eens met anderen vergeleken en gemerkt dat je beter af was? Maar hoe weet je dan of je slimmer bent dan gemiddeld?

Foto's: Youtube.com

Wetenschap kan ons veel vertellen over deze wereld, maar ook over onszelf. Deze tekenen die laten zien dat je slimmer bent dan gemiddeld, zijn gevonden door wetenschappers.

Foto's: Youtube.com

De eerste is een beetje vreemd, maar onderzoek heeft aangetoond dat als je als kind muziek leert, dat je dan slimmer bent dan gemiddeld. De verbale intelligentie neemt toe en ook het IQ van een kind.

Foto's: Youtube.com

Als je het oudste kind bent, heb je ook een streepje voor. Die zijn vaak het slimst. Die heeft ongeveer 3 IQ-punten meer dan het tweede kind en 4 meer dan het derde.

Foto's: Youtube.com

Recent onderzoek onder 2.200 volwassenen liet zien dat een bredere taille zorgt voor een lagere cognitieve intelligentie. In de geschiedenis was dit niet altijd zo, denk aan Winston Churchill, maar in de praktijk komen slanke mensen vaak wel verder in het leven.

Foto's: Youtube.com

Statistieken laten zien dat een kat hebben ook een teken van intelligentie is.

Foto's: Youtube.com

Kinderen die borstvoeding hebben gekregen zouden volgens onderzoek intelligenter zijn.

Foto's: Youtube.com

Hoewel we niet proberen te zeggen dat je wat van je plaatselijke drugsdealer moet gaan kopen, lijken recreatieve drugsgebruikers wel wat slimmer te zijn dan gemiddeld.

Foto's: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021