Excite

8 tekenen dat een vrouw niet meer verliefd is

Een van de vele tekenen dat je vrouw geen belangstelling meer voor je heeft is als ze regelmatig afzegt. Als ze vaak afzegt vanwege werk of iets anders, dan is er iets aan de hand.

Foto: Twitter

Een vrouw die oogcontact vermijdt, heeft mogelijk wat te verbergen. Ze wil misschien niet dat je ziet dat ze geen gevoelens meer heeft. Het betekent ook dat ze andere dingen aan haar hoofd heeft en zich niet op jou kan richten.

Foto: Twitter

Een ander fysiek teken waar je naar wilt kijken is haar lichaamstaal. Hoe gedraagt ze zich als jullie met elkaar praten? Leunt ze naar je toe of van je af? Dit zijn tekenen dat ze minder belangstelling voor je heeft.

Foto: Twitter

Als jullie ruzie maken over kleine dingen en er iets groots van maken, dan verliest ze haar belangstelling. Soms gaan je ruzies gewoon om het maken van ruzie.

Foto: Twitter

Misschien wil ze je cadeautjes niet meer hebben. Dan wil ze niets meer van je hebben, omdat ze niet meer om je geeft.

Foto: Twitter

Ze wil misschien niet meer alleen met je zijn en vraagt daarom andere mee. Hierdoor heb je meer groepsafspraken dan tijd samen.

Foto: Twitter

Verlies van belangstelling voor wat je doet is een waarschuwingsteken dat een vrouw je niet meer interessant vindt. Ze gaat zowel fysiek als emotioneel van je af.

Foto: Twitter

Misschien begint ze zelfs op een date te flirten met andere mannen.

Foto: Twitter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021