Excite

10 verrassende toepassingen voor aspirine

Aspirine is een geweldig middel om je rozen en andere snijbloemen mooi te houden. Laat wat tabletten of een sachet oplossen in de vaas en laat de aspirine zijn werk doen.

Foto: Twitter

Geloof het of niet: aspirine kan lege accu's even nieuw leven in blazen. Laat twee aspirines op de accu liggen en ze gaan het weer doen. Tenminste, het zuur in de aspirine geeft het zuur in de accu een boost. Er zit dan weer genoeg in om naar de dichtstbijzijnde garage te rijden.

Foto: Wikimedia Commons

Zelfs je natuurlijke haarkleur kan makkelijk hersteld worden. Laat een paar aspirines oplossen in water en wrijf de oplossing in je haar. Laat het 10 tot 15 minuten erin zitten.

Foto: Twitter

Ben je gebeten of gestoken door een insect? Dan helpt aspirine om de ontsteking te remmen. Wrijf wat aspirine over de natte huid.

Foto: Wikimedia Commons

Aspirine is geweldig tegen roos. Verbrijzel een aspirine en gebruik het in combinatie met je gewone shampoo.

Foto: Twitter

Ben je dol op tuinieren? Als je wat aspirinepoeder in de grond doet, helpt dit met wortelen. Ook kan het gebruikt worden om schimmel op je planten tegen te gaan.

Foto: Twitter

Heb je harde eelt op je voeten? Vermaal dan wat aspirines tot poeder, vermeng ze met water en gebruik de pasta. Je kunt ook nog citroensap toevoegen.

Foto: Wikimedia Commons

Je kunt ook vlekken behandelen met aspirine. Het is effectief bij het verwijderen van zweetvlekken van je kleding en tegen andere soorten vlekken.

Foto: Twitter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021