Excite

10 tekenen dat je vriend vreemdgaat

Lipstickresten en andere geurtjes op je partner kunnen een duidelijk signaal zijn dat je vriend het elders zoekt.

Foto: Twitter

Misschien gaat hij voor het slapen onder de douche, om de geur van een andere vrouw op hem te maskeren of zijn schuldgevoel weg te wassen.

Foto: Twitter

Misschien is je vriend er ineens wel niet. Hij heeft geen tijd voor je en er is teveel te doen op kantoor of met zijn vrienden. Misschien gaat hij zelfs vaker op zakenreizen.

Foto: Twitter

Hij is zich plotseling meer bewust van zijn uiterlijk en schenkt meer aandacht aan wat hij draagt.

Foto: Twitter

Hij laat je graag zijn sms'jes en e-mail zien. Waarschijnlijk heeft hij een wegwerptelefoon die hij uit het zicht laat.

Foto: Twitter

Hij ziet je helemaal niet, ook niet als je een andere jurk aan hebt of je haar veranderd hebt. Je partner zit helemaal in zijn eigen wereld, ook als hij fysiek wel bij jou is.

Foto: Twitter

Je krijgt hints en waarschuwingen van vrienden en zelfs familie. Dit zijn tekenen dat ze iets weten maar het jou niet willen vertellen om je niet te kwetsen.

Foto: Twitter

Als je hem confronteert met roddels over zijn vreemdgaan, dan draait hij alles om en zegt hij dat je gek of jaloers bent. Als dat gebeurt, is de kans groot dat er iets speelt tussen hem en een andere vrouw.

Foto: Twitter

Misschien krijg je ineens heel veel aandacht en cadeautjes. Zo neemt hij je misschien ineens mee naar je favoriete restaurant of krijg je een bon voor een massage bij je favoriete spa.

Foto: Twitter

Maar uiteindelijk is de grootste aanwijzing je instinct. Als je denkt dat er iets mis is, dan is de kans groot dat er iemand anders is die ook een rol speelt in je relatie.

Foto: Twitter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021