Excite

Succesvol flirten met vrouwen

Hoe je moet flirten met vrouwen is geen geheim. Sommige mensen kunnen het van nature en anderen moeten het leren. Dat is niet erg, want het is prima te leren. Wij geven je een paar tips die je helpen de eerste stappen te zetten. Voor je het weet ben je een echte Casanova!

Kijk de kunst af

De makkelijkste manier om te leren flirten met vrouwen is door de kunst af te kijken. Misschien ken je wel iemand die ontzettend goed kan flirten. Kijk of je bepaalde trucjes kunt ontdekken. Of vraag er gewoon naar. Je kunt ook filmsterren gebruiken om te ontdekken hoe je het beste kunt flirten. Dan neem je natuurlijk wel voorbeelden die de meeste vrouwen ook aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan George Clooney en Sean Connery. Schenk wat extra aandacht aan hun ogen want die vormen vaak het belangrijkste ingrediënt in hun flirtcocktail.

Geef subtiele hints

Met een vrouw flirten, moet nooit te opvallend zijn. Dan is het geen flirten meer. Plaag vrouwen daarom een klein beetje, probeer de rollen om te draaien en te doen alsof ze met jou aan het flirten is of raak haar af en toe zachtjes aan. Niet te handtastelijk worden, dat wordt vaak weer niet gewaardeerd, maar een klein klopje of tikje dat zo losjes aanvoelt, dat het heel natuurlijk overkomt, is prima. Helemaal leuk is het als je hier een grapje tussen jullie twee van kunt maken. Dan heb je namelijk al iets samen en is het op een ander moment weer makkelijker om contact te maken.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021