Excite

Fitz Kits schoenen staan voor gemak en comfort

Het merk Fitz Kits heeft voor kids schoenen voor de allerkleinste tot aan de kindertijd. Schoenen van Fitz Kitz hebben gegarandeerd een goede pasvorm. Kinderen zijn gebaat bij de schoenen van Fitz Kitz door de beste kwaliteit. Als je kind bijna gaat lopen of je kind heeft nu echt schoenen nodig die bevorderlijk zijn voor de groei, kijk dan gauw op de website kleding4kids.nl.

Goede kwaliteit

De makers van Fitz Kitz schoenen houden rekening met de optimale steun die kindervoeten nodig hebben. De schoenen hebben een goed gevormd voetbed dat extra steun geeft. De binnenvoering is bekleed met zachte stof voor extra comfort. De zolen worden dusdanig bewerkt dat ze een goede grip geven en een schokdempend effect hebben. Fitz Kits denkt ook aan het gemak voor ouders en kind. Om ongemak bij het aan- en uittrekken te voorkomen zit er elastiek in de schoenen. Het elastiek is verwerkt achter de schoenvetergaatjes en de gespen. De inlegzolen kunnen zelfs uit de schoen gehaald worden en gewassen worden in de wasmachine. Kortom, Fitz Kits schoenen staan voor gemak en comfort.

Kleding4kids

De Fitz Kits schoenen zijn online verkrijgbaar op de website www.kleding4kids.nl. Bij kleding4kids kan je schoenen kopen voor de baby's vanaf maat 18. De babyschoentjes zijn gemaakt van leer en hebben een rits die doorloopt in de zool. Hierdoor zijn de schoenen makkelijk aan te trekken bij je baby. De Fitz Kits kinderschoenen zijn verkrijgbaar vanaf maat 18 tot en met maat 40. Alle schoenen bevatten een goed voetbed en binnenvoering van zacht suède dat extra comfort geeft. De prijzen van de Fitz Kits schoenen liggen tussen de 20 en 50 euro.

Comfort en gemak

De Fitz Kits schoenen zijn goede schoenen voor optimale groei en beweeggemak voor kinderen van alle leeftijden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020