Excite

Fitnessinstructrice bedenkt Vijftig Tinten Grijs workout

Het was natuurlijk een kwestie van tijd voordat ook de fitnesswereld een antwoord zou geven op de populaire soft-erotische roman Vijftig Tinten Grijs. Fitnessinstructrice Kristen James (geen familie van de schrijfster E.L. James) heeft de methode ontwikkeld onder de naam ‘Fifty Shapes op Grey’.

Spierversterkende oefeningen

Het programma bestaat vooral uit spierversterkende oefeningen die je lichaam klaarstomen om alle bewegingen van hoofdrolspelers Christian Grey en Anastasia uit het boek na te doen. Volgens James zorgt haar Vijftig Tinten Grijs workout voor een sterk en sierlijk lichaam. Daarnaast zullen vrouwen meer zelfvertrouwen krijgen om helemaal uit te pakken in de slaapkamer.

Reeks oefeningen

Met het boek in de hand heeft James een reeks oefeningen bedacht met namen zoals ‘sexy schaar’. Tijdens haar workout verwijst James naar specifieke hoofdstukken uit Vijftig Tinten Grijs, zodat je zelf de bijbehorende scènes kunt opzoeken.

Vijftig Tinten Grijs workout

De gehele Vijftig Tinten Grijs workout is voor slechts tien dollar te koop via de website van Kirsten James. Een video met een introductie op de methode bekijk je hier.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021