Excite

Veilige fietszitjes vooraan op de fiets geven fietsplezier

Laat je goed informeren over fietszitjes om vooraan op je fiets te zetten. Kinderen vanaf 9 maanden tot 3 jaar zijn geschikt voor fietszitjes. Met een fietszitje aan je stuur kan je kindje ontspannen terwijl jij rondfietst.

Gewicht en leeftijd

In principe zitten de fietszitjes stevig gemonteerd aan het stuur. Toch zit er een gewichtslimiet aan verbonden. De fietszitjes vooraan de fiets zijn geschikt voor kinderen van 9 tot 15 kilogram. Via het internet is meer dan genoeg informatie te vinden op webshops voor kinderfietsjes. Enkele van die webshops zijn Fietszitjes.nl en Fietsstoelen.nl.

Fietszitjes online

Via de webshop van Fietszitjes kan je kiezen uit merken als BobBike, GMG, Polisport, Qibbel en Okbaby. Dat zijn veel merken en veel modellen om het ideale fietszitje voor je kind uit te kiezen. De fietszitjes die vooraan op de fiets gezet kunnen worden, kosten bij Fietszitjes allemaal rond de 50 euro.

De fietsen op Fietszitjes zijn allemaal voorzien van een driepuntsgordel met veiligheidssluiting en verstelbare voetenbakjes. Daarnaast zijn ze allemaal gekeurd. Veiligheid is belangrijk wanneer het gaat om de fietszitjes. Kinderen moeten verantwoord voorop de fiets kunnen zitten. Dat zorgt ook voor meer ontspanning voor jou als ouder. Het idee dat je kind veilig in het fietszitje, zorgt voor meer fietsplezier.

Fietsstoelen

De website Fietsstoelen is de andere webshop die fietszitjes voor vooraan op de fiets aanbiedt. Het aanbod verschilt met het aanbod op Fietszitjes. De prijzen voor de fietszitjes liggen tussen de 47 en 83 euro. De merken die Fietsstoelen in de collectie heeft, zijn Bobike Maxi, Yepp en Tipp. Daarnaast biedt Fietsstoelen ook aanvullende accessoires aan bij het fietszitje. Accessoires zoals een windscherm of zomerhoesjes om je kindje nog beter te beschermen.

Een heerlijke fietstocht met je kindje verdient veiligheid en kwaliteit. De fietszitjes voor vooraan de fiets bij de webshops Fietszitjes en Fietsstoelen zijn zeer geschikt voor fietsplezier voor jou en je kindje.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018