Excite

Ultiem genieten met Estivant single vakanties

Leuke dingen worden nog leuker als je ze kunt delen met andere mensen. Ga daarom niet in je eentje op vakantie, maar geef je op voor een van de Estivant single vakanties. Dan ga je met een groep op reis en beleef je allerlei bijzondere dingen samen.

Zomer en winter

De Estivant single vakanties zijn zowel in de zomer als in de winter te boeken. In de zomer kun je bijvoorbeeld naar Frankrijk, Bulgarije, Malta of Portugal reizen. In de winter bezoek je waarschijnlijk liever landen als Oostenrijk en Italië.

Waarom Estivant?

Estivant verzorgt al bijna 15 jaar vakanties voor singles en doet dat met succes. Jaarlijks kiezen honderden reizigers voor Estivant en velen van hen keren ook nog een keer terug. Estivant heeft een aantal voordelen: de organisatie zoekt altijd de mooiste bestemmingen uit, de ongedwongen sfeer is heel prettig en alle groepen bestaan uit deelnemers die ongeveer in dezelfde leeftijdscategorie vallen.

Snel boeken

De meeste Estivant single vakanties zitten snel vol. Als je een reisje wilt boeken, dan kun je dit het beste zo snel mogelijk doen. Let wel: groepsreizen vertrekken alleen als er voldoende deelnemers zijn. Kijk daarom ook even bij de single vakanties met een gegarandeerd vertrek. Dat zijn de reizen waarbij het minimum aantal vakantiegangers al bereikt is. Als je die reizen boekt, weet je zeker dat je mee kunt. In alle andere gevallen is het verstandig om ook nog even telefonisch contact op te nemen; de medewerkers kunnen dan laten weten of de reis wel of geen grote kans heeft om door te gaan.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021