Excite

Een romantisch diner verzorg je zo

Romantisch dineren met Valentijnsdag is een leuke manier om haar of hem eens mee te verrassen. Natuurlijk ga je wel voor echte romantiek en kies je voor het ultieme diner. Een eerste tip die je daarbij krijgt is goed zoeken naar arrangementen. Zo rond valentijn zijn die er volop, want restaurants lokken je graag met romantische verrassingen.

Een originele manier om je valentijnsdiner te vieren is door dit in het donker te doen. Dining in the dark is een arrangement dat door verschillende restaurants in heel Nederland wordt uitgevoerd, onder andere in Amsterdam. Voor nog geen honderd euro heb je een luxe vijfgangendiner. Doordat je echt niets ziet, wordt je smaaksensatie nog eens extra gestimuleerd – en niemand zal het zien als je onder tafel zit te voetjevrijen.

Natuurlijk kun je ook zelf een romantisch diner koken. Op internet vind je veel romantische recepten, speciaal voor Valentijnsdag. Het nadeel hiervan is wel dat je misschien de hele dag in de keuken staat, maar daar staat weer tegenover dat jullie samen thuis zijn, zonder andere mensen om je heen. Dat is natuurlijk ook nog eens extra romantisch.

Ga je toch voor een diner buiten de deur, dan kun je behalve eten in het donker ook iets anders origineels kiezen om je valentijn mee te verrassen. Kies bijvoorbeeld voor een arrangement inclusief overnachting en een flesje champagne op de kamer. Er zijn ook

Afbeelding: Flickr, Trent Bigelow

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021