Excite

Een gezellig vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is de laatste keer dat de bruid of bruidegom als ‘single’ op stap kan gaan. Dit gaat vaak gepaard met grappige en vreemde kostuums of rare opdrachten. Dit hoeft niet altijd, luister sowieso altijd goed naar de eisen van het stel. Sommige mensen vinden het niet fijn om in de belangstelling te staan: breng hen dan ook niet in verlegenheid door ze rare dingen te laten doen.

Een vrijgezellenfeest kan overal worden gehouden. Je kunt bijvoorbeeld iets actiefs doen, door te gaan karten of bowlen. Een lasergame kan ook heel erg leuk zijn. Het is tevens mogelijk om ’s avonds uit te gaan, bijvoorbeeld in een discotheek. In sommige gevallen is het leuk als de bruid en de bruidegom elkaar tegenkomen tijdens de vrijgezellendag en dan gezamenlijk verder gaan.

Als je er alleen niet helemaal uitkomt wat voor een vrijgezellendag je wilt organiseren, kun je eventueel de hulp inschakelen van andere vrienden van het stel. Wellicht dat zij wel iets leuks weten. Op internet kun je vaak ook leuke dingen vinden die bij jullie in de buurt te vinden zijn. Zo kun je gemakkelijker een locatie kiezen voor het vrijgezellenfeest.

Het vrijgezellenfeest is altijd erg gezellig. Hoe de dag wordt ingevuld is altijd verschillend. Houd voornamelijk rekening met de hobby’s en interesses van het stel en je zult zeker een leuke dag hebben.

Afbeelding: Flickr account philiplarson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020