Excite

Een driewieler voor je kind: verschillende merken

Op een dag is het zo ver: je kind wilt leren fietsen. Door een driewieler voor je kind te kopen, bied je je kind een veilige mogelijkheid om te leren fietsen. De meeste kinderen zullen wanneer ze ongeveer twee jaar oud zijn, klaar zijn om met een driewieler te oefenen. Maar welke driewielers zijn nu geschikt?

Driewieler van Puky

Puky is de meest verkochte driewieler in Nederland. Puky is wereldwijd gezien hét driewielermerk. Puky verkoopt erg veilige en degelijke driewielers. Er zijn diverse soorten Puky driewielers te koop. Er zijn driewielers met en zonder kiepbak, met of zonder veiligheidsriem en in jongens- en meisjesuitvoering. Eén van de nieuwste driewielers van Puky is de Puky Ceety 2400, die geschikt is voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. De prijzen van een Puky driewieler liggen tussen de € 60 en € 200.

Driewielers van Radio Flyer

Radio Flyer is een Amerikaans driewielermerk dat kwalitatief uitstekende driewielers in herkenbare retrostijl verkoopt. De driewielers van Radio Flyer zijn allemaal voorzien van een rode kleur en witte letters. De prijzen van een Radio Flyer driewieler liggen tussen de € 90 en € 130.

Koop een driewieler van Smoley

Een wel heel bijzonder driewielermerk is Smoby. Smoby verkoopt namelijk erg aparte en veilige driewielers tegen scherpe prijzen. Een aantal driewielers van Smoby is uitgevoerd in een bepaald Disneythema. Zo verkoopt Smoby een Disney princess driewieler (€ 39,95), een Toy Story driewieler (€ 44,95) en een Winnie the Pooh driewieler (€ 59,95). Wie op een Smoby driewieler rondrijdt, is een absolute blikvanger!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020