Excite

Dr Visser kinderschoenen: traditie bij Scapino!

De Dr Visser kinderschoenen: welke mama kent ze niet? Dr. Visser is geen verzonnen dokter. Hij is orthopedisch chirurg verbonden aan het Wilhelmina Ziekenhuis van Assen. Als 'voetendokter' weet hij dus alles over goede kinderschoenen. Het keurmerk is dus geen losse flodder!

Dr. Visser bij Scapino

De collectie Dr Vissen kinderschoenen bij Scapino is vrij beperkt maar omvat wel alle mogelijke modellen. Zo zijn er de 'boots'. Dit zijn leren halfhoge laarsjes voor de boys. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin en komen met stoere gesp. De boots zijn al te koop vanaf zo'n 40 euro en komen in de maten 24 tot en met 30. Voor meisjes zijn er mooie laarsjes. De prijs voor deze laarzen ligt zo rond de 85 euro. Uiteraard zijn er nog meer modellen zoals de halfhoge klittebandschoen, de lage klittebandschoen en een halfhoge veterschoen.

Kooptips voor kinderschoenen

Bezuinig, als het even kan, nooit op kinderschoenen. Een goede, stevige kinderschoen voorkomt veel ellende op latere leeftijd. Koop ze ook groot genoeg: ten minste een halve centimeter extra teenruimte is noodzakelijk. Een stevige zool is niet alleen noodzakelijk tijdens de winterperiode. De buitenzool is namelijk de eerste externe bescherming van de voetjes. En hakken zijn voorlopig niet aan te bevelen. De verkeerde spiergroepen worden dan te vroeg en te lang overbelast. Daar komen klachten van!

Trouw aan een merk?

Als je, of nog beter, als je kleine deugniet, tevreden is over een bepaald merk kinderschoenen, ga dan niet experimenteren. Leuke print of kleurrijke veters zijn ondergeschikt aan kwaliteit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020