Excite

Een double date: gezellig met z'n vieren op pad

Een double date is een date waarbij twee koppels met elkaar op date gaan. Dit kunnen bevriende stellen zijn, maar ook twee jongens en twee meiden die nog niks met elkaar hebben. Vind jij het dus lastig om op een jongen of op een meisje af te stappen, maar wil je wel graag een gezellige avond hebben? Ga dan eens op een double date.

Avondje uit

Een double date is zo geregeld. Vraag aan een goede vriendin of ze een mannelijke vriend mee kan nemen die jij nog niet hebt ontmoet en doe hetzelfde voor haar. Op die manier kun je toch nieuwe mensen ontmoeten maar zitten er geen ongeschreven date-regels aan vast. Op die manier kan de avond heel vriendschappelijk verlopen en bloeit er toch iets, dan is dat een leuk extraatje.

Bevriende koppels

Een double date kan ook plaatsvinden met twee bevriende koppels. Wanneer je het zat bent om de hele tijd in het gezelschap van je partner door te brengen en je toe bent aan vernieuwing, nodig dan eens een bevriend stel uit om samen activiteiten te ondernemen. Zo kun je eens met z'n vieren gaan bowlen of naar de bioscoop gaan. Wanneer je op date gaat met twee mannen en twee vrouwen heb je een harmonieus evenwicht.

Date ramp

Hoewel een double date erg gezellig kan zijn, kan het evenzeer uitdraaien op een drama, zoals bij een reguliere date het geval zal zijn. Wanneer een helft van beide koppels niet met elkaar klikken, zal de sfeer al gauw bekoelen. Zorg daarom dat je van tevoren al in kan schatten of je niet beter gewoon met z'n tweeën moet gaan daten.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020