Excite

Deze Valentijnscadeaus kun je beter niet geven

Als je je vriendin met Valentijn een leuke verrassing wil geven, moet je goed nadenken over de keus van je Valentijnscadeau. Het gaat natuurlijk om het gebaar, dus besteed vooral wat zorg en aandacht aan het cadeau. Een low budget-cadeau waar je veel zorg aan hebt besteed, zal meer in de smaak vallen dan een duur cadeau dat je zomaar even uitgekozen hebt.

Welke dingen kun je beter niet geven als Valentijnscadeau? Een film of een dvd kun je best geven, maar kies dan wel een genre waar je vriendin van houdt. Geef in ieder geval geen erotische dvd. Ook schoonmaakartikelen of producten waarmee je kunt afvallen, zijn cadeaus die je beter niet kunt geven. Je geeft daarmee een verkeerde boodschap af; dat je vriendin nodig eens moet schoonmaken of dat het tijd wordt dat ze afvalt. Heb je met je vriendin niets afgesproken over cadeautjes? Geef dan toch een romantisch kleinigheidje, dat is altijd beter dan niets.

Ben je op zoek naar een Valentijnscadeau voor je vriend? Dan zijn er ook een aantal cadeaus die je beter niet kunt geven. Vrouwen vinden het vaak leuk om creatief bezig te zijn, maar geef je vriend liever niets zelfgemaakts. Hij zal zich verplicht voelen het te bewaren, ook al vindt hij het niet leuk.

En zoals je zelf liever geen producten krijgt om af te vallen, zal je vriend sportieve cadeaus ook niet leuk vinden als hij liever sport kijkt. Een abonnement op de sportschool kun je dan beter veranderen in een abonnement op Eredivisie Live.

Afbeelding: Flickr, Kim Love

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020