Excite

De perfecte bloemen voor ieder type vrouw

De meeste vrouwen zijn dol op bloemen: heerlijk, zo’n geurig vers boeket op tafel. Is je schoonmoeder binnenkort jarig of viert je vriendin dat ze een nieuwe baan heeft? Met een bos bloemen verras je haar zeker. Toch is het beter om niet zomaar het eerste boeket aan te schaffen dat je tegenkomt bij de florist. Bedenk eerst eens wat voor type de vrouw is aan wie je de bloemen cadeau doet, en stem daar de bloemen op af.

Is de vrouw een gezellig type, kies dan voor een boeket in ton-sur-ton kleuren. Welke soort bloem het is, is voor haar minder belangrijk. Voor de gezellige dames is vooral de kleurstelling van belang. Het romantische type let wel op het soort bloem: zij houdt vooral van kleinere bloemen, zoals roosjes en trosanjers.

Creatieve vrouwen letten niet alleen op de bloemen die in het boeket zijn verwerkt, maar vinden de verpakking minstens zo belangrijk. Vraag de florist om extra werk te maken van de verpakking, of ga zelf aan de slag met lintjes en andere versieringen. Is de ontvanger van het bos bloemen een modern type? Dan houd je het juist rustig, en kies je voor een strak boeket met grote, opvallende bloemen.

Klassieke vrouwen maak je blij met een traditioneel, statig, en weelderig boeket. Daarvoor zoek je lichtgekleurde bloemen uit. Ga bijvoorbeeld voor lelies, rozen en hortensia’s. De natuurlijke types, tenslotte, houden van typische seizoensbloemen. Favoriet zijn pioenrozen, maar deze vrouwen worden ook erg gelukkig van een wildboeket dat je helemaal zelf geplukt en samengesteld hebt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker dezinerfolio

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021