Excite

De mooiste trouwlocatie uitzoeken voor je bruiloft!

Je bruiloft maak je in de meeste gevallen maar één keer mee. Je wilt dus dat het de mooiste dag van je leven wordt. Een mooie trouwlocatie uitzoeken is dan ook een van de belangrijkste dingen om te doen!

Op klassieke wijze trouwen in een kasteel, of juist buiten op het strand. De mogelijkheden zijn legio. Je kunt het niet zo gek bedenken of er is wel een locatie waar je kunt trouwen. Maak voor jezelf wel de keuze of je wilt trouwen en feesten op dezelfde plek, of dat deze verschillend moet zijn. Zorg er absoluut voor dat je tijdig een reservering maakt voor je droomlocatie, veel locaties zitten lang van te voren volgeboekt.

Als je besluit in de kerk te trouwen ben je gebonden aan je eigen regio, een locatie waar het feest gehouden zal worden zal dan ook in de buurt moeten zijn. Voordeel is dat je er er zelf langs kunt rijden om informatie in te winnen. Zorg er in ieder geval voor dat je je thuis voelt op de locatie. Een feest op een kasteel geeft een andere sfeer dan in een partycentrum of restaurant. Let ook op het aantal gasten die je wilt verwelkomen. Passen ze allemaal wel in de locatie die je in gedachten hebt? Is er voldoende parkeerruimte en is er eventueel een plaats in de buurt waar gasten van ver kunnen overnachten? Indien je hebt besloten je feest in het buitenland te houden is het verstandig ook slaapplaats te zoeken voor een (aantal) gasten.

Afbeelding: Flickr account Easywebsites.ky

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021