Excite

De mooiste kaarten voor Valentijn maak je zelf

Wil je je liefste dit jaar eens verrassen met een bijzondere en unieke valentijnskaart? Ga dan zelf aan de slag, en maak een originele kaart. Stof, papier, glitters: bedenk helemaal zelf wat je gebruikt. Een ding is zeker: het wordt de mooiste kaart die je geliefde ooit gekregen heeft.

Ben je niet heel erg creatief, maar wil je toch een zelfgemaakte kaart sturen, maak het jezelf dan gemakkelijk. Koop in de kantoorboekhandel of de hobbywinkel een simpele rode kaart, en ga dan op zoek naar een romantisch gedicht. Dat schrijf je in je mooiste handschrift op de voorkant van de kaart. Op de binnenkant of de achterkant schrijf je natuurlijk nog een lieve boodschap.

Handige types kunnen zich helemaal uitleven. Knip bijvoorbeeld allemaal hartjes uit stof, in verschillende formaten, en plak die op een blanco witte kaart. Eventueel kun je het resultaat nog leuker maken, door glitters, knoopjes of linten te gebruiken.

Als je goed met de computer overweg kunt, dan kun je met een opmaakprogramma hele bijzondere valentijnskaarten maken. Begin met een foto waar jij samen met je geliefde opstaat, en verander die in een pentekening of een posterafdruk. Het kost je maar weinig tijd, en het resultaat ziet er behoorlijk professioneel uit.

Wil je de liefde van je leven een kaartje met wat extra’s sturen, maak dan een tegoedbon. Die kan je liefste inleveren bij jou, in ruil voor een intiem dinertje, een massage of zelfs een weekendje naar Parijs. Romantischer kan het bijna niet!

Afbeelding: Flickr, gebruiker brooklyn

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021