Excite

De mooiste digitale valentijnskaarten

Er zijn talloze websites waarop je de mooiste e-cards kunt samenstellen. Meestal kan dit gratis, soms betaal je een kleine bijdrage voor een leuke geanimeerde kaart. Rond Valentijnsdag zijn er leuke kortingsacties. Zoek dus goed naar kortingen en aanbiedingen op websites met e-cards.

Eén van de acties rond valentijn is de actie van Hallmark. Zet je nu je valentijnskaart klaar, dan maak je kans op een luxe weekend Parijs. Op greetz.nl zijn diverse kaarten afgeprijsd. Overigens verstuur je de kaarten via laatstgenoemde site echt, dus niet als e-card. Op Hallmark heb je de keuze tussen twee mogelijkheden: echt of online versturen.

Bij de e-cards zitten vooral veel geanimeerde kaarten. Vooraf kun je deze uitgebreid bekijken, zodat je weet welke kaart qua muziek en animatie het beste bij jouw valentijn past. Verder zijn er ook kaarten met 3D-animatie, die het krijgen van een online valentijnskaart wel heel bijzonder maken.

Heb je toch liever iets tastbaars voor Valentijnsdag? Je kunt digitale kaarten ook online opmaken om ze daarna echt te versturen. Er zijn rond valentijn vaak kortingsacties waarbij je alleen voor de postzegel betaalt of korting krijgt op de kaart zelf. Je kiest een kaart, schrijft er een lieve tekst in en de kaart wordt met jouw tekst gedrukt en verstuurd. Zo wordt het wel erg makkelijk om je valentijn te verrassen! Tip: kaartje2go.nl is als beste getest door de consumentenbond. Ook sites als greetz.nl en Hallmark.nl staan goed bekend.

Wil je een echte kaart, zorg dan dat je op tijd bent met versturen. Zo komt je kaart in elk geval op tijd aan.

Afbeelding: Flickr, mozzercork

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021