Excite

De meest romantische hotels voor Valentijn

In Huizen vind je een wel heel bijzondere overnachting, op een prachtig jacht van wel 15 meter lang. Deze drijvende hotelsuite heeft een vaste ligplaats in de haven van Huizen en je wordt er in stijl naar toe gebracht: met een speedboot! Yacht is echt een plek voor romantici. Je verblijft er heerlijk met z’n tweeën op de boot, waar je kunt genieten van alle luxe die een gewone hotelkamer ook heeft. Maar wanneer je ’s avonds op het dek zit, heb je een uitzicht wat een gewoon hotel je niet kan bieden.

Een ander romantische overnachtingsplek kun je vinden in het Brabantse Mill. Hier kun je met Valentijn echt met je partner in de wolken vertoeven. Bij het Hampshire Dormylle Hotel & Spa vind je een oud Duits marinevliegtuig dat omgebouwd is tot twee luxe hotelsuites die zelfs beschikken over een jacuzzi. Dit zwevende hotel bevindt zich op acht meter hoogte. Eén van de suites bevindt zich in de cockpit, waar alle knopjes nog op het dashboard zitten. Een overnachting in dit hotel staat garant voor een fantastische nacht.

Je kunt met Valentijn ook je geliefde verrassen met een overnachting in een echt kasteel. In het zuiden van Limburg vind je in Vaals Hotel Kasteel Bloemendal. Het kasteel stamt uit de 18e eeuw, maar je mist er niets aan luxe. Er zijn verschillende suites, wat dacht je bijvoorbeeld van een overnachting in een toren? De meest romantische kamers in Hotel Kasteel Bloemendal beschikken zelfs over en hemelbed. Dat wordt een onvergetelijke Valentijnsdag.

Afbeelding: Flickr, Callum Hampson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021